Coneix-me

Hola! Sóc Elisabeth, encara que tothom em coneix com Ellis. Odie dir la meva edat, així que us diré que tinc una edat indeterminada entre 20 i algun i 30 i pocs. Sóc periodista i actualment treballo a Barcelona, tot i que viatjo molt per feina i m’encanta.

El meu refugi està a Begur, el poble del qual és tota la meva família. Sempre que puc m’escapo allà, per desconnectar amb la Mediterrània de fons i l’escalivada de la meva iaia a taula.

En les meves estones lliures, que ara són molt poques, m’encanta pintar, encara que he de confessar que no sóc molt bona. M’apassiona la música i l’art. El meu pla perfecte per a qualsevol buit lliure que tinc és descobrir noves exposicions i museus o seure a escoltar música en directe a qualsevol bar.

Aquest blog és el meu petit homenatge a la cultura de la meva terra. M’apassiona conèixer escriptors, cantants, pintors i altres artistes de Catalunya i en aquest blog vull presentar-vos-els. Que conegueu la seva obra i com transmeten la nostra cultura al llarg i ample del món.També hi trobareu notícies i curiositats i espero que puguem debatre sobre tots aquests temes sempre des del respecte a totes les ideologies.

Per a mi, el concepte de país és una cosa abstracte i que la gent sent al cor més que una frontera o una administració política. Així que espero poder llegir aquí opinions de tota mena, sempre que siguin respectuoses amb les dels altres.