Política de privacitat

CONDICIONS GENERALS D’ÚS

Si us plau llegeixi les següents condicions generals abans de fer ús d’aquest blog. El seu posterior ús significarà l’acceptació de totes les condicions detallades.

Cercle d’Estudis Sobiranistes (des d’ara el blog) podrà modificar total o parcialment aquestes condicions quan ho consideri necessari sense previ avís, pel que recomanem que llegeixi periòdicament les mateixes. En el cas que s’implementi un canvi important en les polítiques de privacitat, es publicarà un avís en el nostre lloc web.

Per qüestions relacionades amb la privacitat, drets d’autor o les polítiques del Lloc, vostè pot contactar amb el responsable del blog per mitjà del formulari de contacte accessible des del menú superior d’aquest bloc.

RESPONSABILITAT LEGAL

El blog s’allibera expressament de tota responsabilitat legal per qualsevol dany, pèrdua o lesió com a resultat de les activitats de qualsevol visitant de la web i l’ús que els visitants li puguin donar al contingut de la mateixa. L’autor del bloc no es fa responsable per la interpretació de la informació exposada en el Lloc, ni del seu ús indegut.

El blog conté enllaços externs a pàgines d’altres lectors / usuaris / anunciants i no es fa responsable de les seves pràctiques pel que fa a la teva privacitat. Et recomanem que t’informis sobre la política de privacitat d’aquestes pàgines i / o llocs webs.

Un reconeix haver llegit les presents condicions d’ús general, donant conformitat a les mateixes en tots els seus termes i condicions.

Un es compromet a no utilitzar el Lloc per a fins il·legals, no autoritzats i / o que desvirtuen els enunciats de les presents condicions.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

La “”Política de Privacitat”” del blog s’utilitza perquè els lectors / usuaris / anunciants del lloc coneguin com recollim, guardem o utilitzem la informació que recaptem a través dels diferents serveis que s’ofereixen i / o pàgines disponibles en aquest lloc.

Si us plau, llegiu el següent document per conèixer millor com fem servir la informació, inclòs quin tipus de dades recaptem, com els fem servir i amb quina finalitat, a qui se’ls facilitem i què fem per protegir la seva informació personal.

Us recomanem que també estiguin al corrent de les Polítiques de Privacitat de Google, ja que indirectament l’accés al blog implica l’acceptació de les mateixes, en tots els seus termes i condicions.
Els usuaris accepten i reconeixen que la publicitat brindada pels anunciants del blog pot comportar la utilització de cookies i Web Beacons per obtenir informació, tant en el lloc actual, com en els llocs dels respectius anunc”