Hola amics, avui vull fer un post una mica diferent. Com haureu vist pels meus post de llocs, m’encanta viatjar i no és una afició barata. Per això he investigat molt per trobar diferents trucs per estalviar.

Vull compartir amb vosaltres avui un dels meus descobriments més recents: els codis descompte. És una cosa que açí a Espanya no s’usa molt, o almenys els meus coneguts no el fan servir, però la meva germana, que està vivint a Chicago els va descobrir i em va parlar d’ells.

Hi ha diferents formes d’aconseguir aquests codis descompte, però la més senzilla i per mi la més efectiva és a través del web. Ja fa un temps que faig gairebé totes les meves compres a través d’Internet, ja que em sembla la forma més còmoda i que més em permet estalviar.

Bé, doncs us explico el meu principal truc per estalviar, i no és altre que fer servir la pàgina web MasCupon. Aquesta web ofereix codis i ofertes per a la majoria de botigues conegudes que fem servir gairebé cada dia com Amazon, Assos, El Corte Inglés, Vueling …

MasCupon

Utilitzar aquests codis descompte a MasCupon és molt senzill. Però us explicaré la meva última experiència perquè ho tingueu més clar. Aquest Nadal la meva germana no podia venir a casa, així que vaig decidir anar a veure-la a Chicago, però com els Estats Units és una destinació molt sol·licitada per Nadal, vam decidir trobar-nos a Mèxic.

Un cop decidit el pla, no sabíem què fer a Mèxic, així que investigant a Internet vaig trobar un resort prop de Cancún que es diu Xcaret. És una espècie de parc temàtic dedicat a la història antiga de Mèxic, així que ens vam decidir per visitar-lo.

Buscant a la web mexicana de MasCupon   MasCupon.com.mx  vaig trobar codis descompte per Xcaret i no vaig dubtar a utilitzar-los. És molt fàcil, només has de buscar l’oferta que més et convingui, la qual nosaltres ferem servir era del 15% en les estades de 2 adults. Copiar el codi que apareix en el cupó i enganxar-lo a la botiga a l’hora de pagar la reserva. Veuràs com el preu baixa fàcilment.

Xcaret

El viatge va ser perfecte, perquè com ja sabeu per altres post m’encanta la cultura, i en aquest resort vam poder conèixer molt més a fons la cultura Maia, que és una cosa que sempre m’ha atret. Us recomano tant Xcaret com els seus descomptes en MasCupon.

Però com us deia abans, hi ha una gran quantitat de codis descomptes per a moda, viatges, oci, maquillatge … jo el faig servir gairebé cada dia i trobo veritables gangues, així que us convido a provar-ho i que em compteu les vostres experiències en els comentaris d’aquest article.

Si necessiteu alguna ajuda o consell per utilitzar els codis o per realitzar compres a Internet, no dubteu a posar-vos en contacte amb mi. Estaré encantada d’ajudar-vos.

A partir del proper post, tornem a la cultura de Catalunya, però avui havia de compartir aquest truc amb vosaltres perquè em sembla molt interessant»